شرایط خرید ملک در لیسبون

 

قوانین لازم برای خرید ملک در پرتغال:

دفتر اسناد رسمی به عنوان واسطه ای از طرف دولت عمل می کند و نقش بسیار مهمی در فروش خانه در پرتغال دارد. او مجوز زمین  و درآمد داخلی زمین را بررسی می کند تا اطمینان حاصل کند که ملک قانونی می تواند به فروش برسد و هر گونه محدودیت استفاده از آن را بررسی می کند. سپس قراردادهای خود را با فروشنده امضا کنید، که توسط دفتر اسناد رسمی شاهد آن هستید

 

سپرده و پیش پرداخت:

شما در هنگام امضای توافق اولیه برای خرید خانه جدید خود مبلغی بین 10٪ تا 30٪ پرداخت میکنید، این توافقنامه همچنین باید قبل از اینکه شما بتوانید به مرحله بعدی خرید خانه خود بروید، توسط دفتر اسناد رسمی ملاحضه و تایید شود

 

چه مالیات هایی و هزینه هایی را باید پرداخت کنم؟

گرچه شما به عنوان یک خریدار مسئولیت پرداخت هزینه ها را با توجه به شرایط متفاوت می پردازید، اما هزینه اصلی مالیات انتقال IMT است که اگر شما غیر ساکن هستید و یا اگر شما در حال خرید یک خانه کم هزینه هستید، باید 10٪ از ارزش ملکی که خرید کردید را پرداخت کنید. شما میتوانید با وکیل خود در مورد هزینه های احتمالی که در شرایط شما قرار می گیرد صحبت کنید

 

هزینه ها و مالیات ها شامل:

تمبر: با توجه به هزینه ثابت، 0.8٪ ارزش ملک

مالیات بر ارزش ملک: مالیات بر اساس هزینه خانه محاسبه می شود. اگر ملک شما خانه دوم است، مالیات بالاتر است.

هزینه ثبت اسناد و املاک: هزینه ها معمولا ترکیبی است و در حدود 0.2٪ تا 1.2٪ از هزینه ملک است.

خرید ملک یک اتفاق بزرگ و هیجان انگیز است، اما آشنایی با شرایط و قوانین در یک کشور جدید می تواند یک چالش باشد. خوشبختانه، اگر این مراحل را دنبال کنید، خانه های رویایی در پرتغال خریداری خواهید کرد.

 

:ویزای طلایی پرتغال

برنامه ویزای طلایی و اخذ ویزای پرتغال که توسط مقامات پرتغالی راه اندازی شده است، برای سرمایه گذاران خارجی از کشورهای غیر اتحادیه اروپا برای دریافت سریع مجوز اقامت معتبر در پرتغال (ویزای طلایی) است. ویزای طلایی به منظور جذب سرمایه گذاری خارجی به پرتغال، برنامه ای بسیار ساده و انعطاف پذیر با الزامات قانونی ساده و روشن است. برنامه ویزای طلایی به تازگی گسترش یافته و راه های سرمایه گذاری بیشتری را شامل می شود. در نتیجه، انواع مختلف سرمایه گذاری در حال حاضر از جمله سرمایه گذاری از طریق خرید ملک برای برنامه ویزای طلایی واجد شرایط هستند.